Categorieën

Je eigen foto als keukenwand
Hoe leuk is het om een foto die je zelf hebt gemaakt te gebruiken voor een mooie Visuall. Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bewerken je foto als dat nodig is, we maken er een mooie compositie van en je krijgt vooraf een ontwerp / impressie om te laten zien hoe het zal staan in je keuken. Aanpassingen zijn dan altijd nog mogelijk, we gaan namelijk niets produceren voordat jij je akkoord erop hebt gegeven. Héél belangrijk; wij controleren altijd de geschiktheid van de foto. Als de kwaliteit niet voldoende is zullen we dit altijd aangeven, we gaan namelijk niet iets maken wat geen mooi eindresultaat geeft. 

Deze klant leverde zelf een foto aan van de Zeelandbrug met de vraag of wij er een Premium-glas Visuall van kunnen maken. Het eindresultaat mag er zijn! Heel mooi geworden en een absoluut uniek exemplaar, bestaat er maar 1 van op de hele wereld :)

Als je benieuwd bent of jouw foto geschikt is kan je altijd even contact met ons opnemen. Geheel vrijblijvend en gratis doen we dan een 'fotocheck'. Als je niet al te ver weg woont kun je natuurlijk ook even naar de showroom komen, is wel zo gezellig en je kunt gelijk al onze verschillende materialen bekijken. 
    16-05-2023 15:21