Visualls.nl - Frequently Asked Questions

Op deze pagina vindt u de veel gestelde vragen. Staat uw vraag of antwoord er niet tussen? Schroom niet ons een e-mail te sturen.

Is een keukenachterwand van Visualls.nl uitsluitend geschikt of bedoeld als achterwand voor in de keuken?
Zeker niet. Behalve als achterwand zijn onze visualls ook uitermate geschikt voor gebruik in badkamers, toiletruimten, winkels, horecagelegenheden, wachtkamers, koffiecorners, etc.

Wat is de levertijd van een keukenachterwand van Visualls.nl?
De levertijd gaat in zodra wij uw definitieve goedkeuring en betaling hebben ontvangen. De levertijd varieert per product. Informeer bij ons naar de actuele levertijd.

Zit er ook garantie op de keukenachterwanden?
Jazeker. Wij geven 5 jaar garantie op de kleurechtheid van de Visuall.

Kan Visualls.nl ook de montage verzorgen?
Uiteraard kan Visualls.nl dit voor u verzorgen. Vraag naar de mogelijkheden.

Kan ik mijn Visuall eventueel zelf nog op maat maken?
Onze glazen achterwanden en onze Collorz wanden niet. Deze moeten in de fabriek exact op maat gemaakt worden. Onze premium en butler kunststof wanden zeker wel. Deze zijn eenvoudig met een decoupeerzaag op maat te zagen. Gaten voor stopcontacten, schakelaars e.d. kunnen makkelijk gemaakt worden met een gatzaag (montage instructie wordt meegeleverd).

Hoe wordt een keukenachterwand van Visualls.nl op de muur bevestigd?
Heel eenvoudig met een paar dotten montagekit. Rondom netjes afkitten, klaar! Er hoeft niet geboord of geschroefd te worden. Let op bij RAL glas: hier dient zuurvrije montagekit te worden gebruikt. (montage instructie wordt meegeleverd)

Is een keukenachterwand van Visualls.nl hittebestendig?
Onze Visualls zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in de keuken en goed hittebestendig.


Kan een keukenachterwand van Visualls.nl ook thuisbezorgd worden?
Thuisbezorging is mogelijk. Bezorgkosten zijn op aanvraag en afhankelijk van de afstand en van het formaat van de Visuall. Zelf afhalen is op afspraak mogelijk bij onze showroom.

Hoe maak ik mijn Visuall schoon?
Heel eenvoudig met een allesreiniger of vochtige doek. Niet met agressieve reinigingsmiddelen en ook geen schuurmiddelen gebruiken.

Op de website wordt gesproken over een Visuall en over een keukenachterwand, is dit hetzelfde?
Ja, een Visuall is een keukenachterwand

Hebben de Visualls een bestelnummer?
Ja, wanneer u bij de collectie met de muis op het kleine voorbeeldvlakje gaat staan verschijnt er een bestelcode. bijvoorbeeld:

= P1


Bij de collectie verschijnt er bij de 'eigen foto's' geen bestelnummer als ik er op ga staan met de muis?
Klopt, de getoonde collages dienen slechts als voorbeeld. Het is de bedoeling dat u zelf foto's aanlevert en wij er een mooie, persoonlijke keukenachterwand van maken.

Heeft Visualls.nl een showroom of een bezoekadres?
Ja, Visualls.nl is een internetwinkel, maar heeft ook een showroom waar u van harte bent uitgenodigd een kijkje te nemen. Bezoek ons op dinsdag t/m vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 9.30 tot 16.00 uur. Via de tab Showroom ziet u een overzicht van keukenwinkels waar u onze Visualls kunt bekijken.

T. 015 879 50 50   |   E. info@visualls.nl   |   Bank: IBAN NL51 RABO 0126344256   |   BTW nummer: NL852914271B.01   |   KvK nummer: 58182713