Montage

De montage van een Visuall is eenvoudig zelf te doen. Rechtstreeks op de muur te monteren met montagekit. Bij onze glaswanden is het noodzakelijk kleurloze, zuurvrije kit (van de bouwmarkt) te gebruiken. Hanteer de gebruiksvoorschriften van de kitfabrikant. Een specifiek merk is geen vereiste.

Een Visuall is, indien noodzakelijk, met een decoupeerzaag eenvoudig aan te passen. Gaten voor bijv. stopcontacten, schakelaars, e.d. kunnen gemakkelijk geboord worden. (Dit geldt niet voor Visualls uit onze glascollectie, deze kunnen na productie niet meer aangepast worden).

Na montage de onderzijde, op het werkblad, afkitten met siliconenkit om te voorkomen dat vocht achter de Visuall kan kruipen. Wanneer u de Visuall op maat geleverd wilt hebben adviseren wij deze ca. 4 mm kleiner te bestellen dan de exacte maat die u opmeet! Dit vereenvoudigt de montage en voorkomt dat de keukenachterwand misschien niet past. Een op maat bestelde Visuall kan direct in de keuken gemonteerd worden.

Als het lastig is de afmeting van tevoren nauwkeurig te bepalen (bijvoorbeeld i.v.m. nieuwbouw / verbouw / stuukwerk / e.d.) adviseren wij om de achterwand groter te bestellen (m.u.v. glas) en bij montage op maat te maken. De Visuall past dan natuurlijk altijd.

T. 015 879 50 50   |   E. info@visualls.nl   |   Bank: IBAN NL51 RABO 0126344256   |   BTW nummer: NL852914271B.01   |   KvK nummer: 58182713