Over ons

Een design achterwand van Visualls.nl maakt je keuken helemaal áf!

Als je op zoek bent naar écht iets moois op je keukenachterwand dan moet je zeker eens in onze showroom aan de Distributieweg 6 in Delfgauw gaan kijken. Wij zijn dé specialist op dit gebied en hebben de grootste collectie keukenachterwanden van de Benelux.

In 2010 is Visualls.nl opgericht door Sylvia Rietbroek met toen alleen nog maar achterwanden met prints. Maar dat is nu wel anders. Wat destijds begon uit irritatie over vetspetters op het stuukwerk is uitgegroeid tot een mooi bedrijf. Bij ons vind je alle moderne materialen onder één dak. We hebben 25 jaar ervaring in de keukenbranche en kunnen dus echt adviseren. We hebben een eigen inmeetdienst en ook de montage kunnen we verzorgen.

Hardlopers zijn de achterwanden van glas, de RVS look en natuurlijk ons paradepaardje: de achterwanden met prints. Alle ontwerpen worden op maat gemaakt. Je eigen foto of tekst, het kan allemaal, ook op glas!

Vooraf krijg je een impressie van de keuken mét Visuall, dus geen verrassingen achteraf. Het is erg leuk te zien dat ook steeds meer keukenwinkels hun klanten naar ons toesturen.

Trots zijn wij ook op het door ons zelf ontwikkelde, nieuwste product: Collorz! 3mm dun aluminium afgewerkt met een prachtige matte lak in RALkleur. Krasvast, hittebestendig én makkelijk schoon te houden.

Een offerte aanvragen kan via offerte/bestellen, maar de showroom bezoeken kan natuurlijk ook. Visualls.nl bestaat 5 jaar, dus volg de leuke aanbiedingen op facebook!

Met vriendelijke groeten,

Sylvia Rietbroek
Visualls.nl

T. 015 879 50 50   |   E. info@visualls.nl   |   Bank: IBAN NL51 RABO 0126344256   |   BTW nummer: NL852914271B.01   |   KvK nummer: 58182713