Waarom kiezen voor een keukenachterwand van Visualls.nl

Korte levertijd , gratis verwerken van eigen foto’s, scherp geprijsd, afhalen mogelijk, gratis impressie van uw keuken mét visuall, makkelijk te zagen/boren, en:

Topkwaliteit
Onze keukenachterwanden zijn duurzaam en licht van gewicht. Om de Visualls met fotoprint (premium collectie) uitermate geschikt te maken voor gebruik in de keuken wordt er een krasvaste, transparante toplaag aangebracht. Deze toplaag met UV filter zorgt ervoor dat de keukenachterwand beschermt is tegen krassen, stoten van pannen, vetspetters, vocht, etc.

Eenvoudige montage
Onze keukenachterwanden kunnen met montagekit rechtstreeks gemonteerd worden op iedere soort muur (beton, gips, steen, hout). Montage op bestaand tegelwerk is ook geen probleem.

Tegels hoeven niet eerst afgebikt te worden en de wand hoeft niet eerst gestuukt te worden. Dit scheelt natuurlijk tijd en geld, maar vooral: het eindresultaat is hierdoor geweldig! Geen luchtbellen of bobbels, maar een super strakke plaat.

Zeer origineel
Visualls zijn origineel, vernieuwend en geven de mogelijkheid om een nieuwe of bestaande keuken een unieke uitstraling te geven. Buiten onze collectie om kan een keukenachterwand van Visualls.nl op verzoek speciaal ontworpen worden. In overleg kunnen wij (bijna) alles maken! Bekijk ook zeker de mogelijkheid tot het gebruik van eigen foto's! Een keukenachterwand met uw favoriete stad, uw kinderen, een collage van uw mooiste vakantiefoto's, verzin iets origineels en bespreek de mogelijkheden met ons. Wij rekenen géén meerprijs voor het gebruik van eigen foto’s!

Slechts 3mm dik

Eenvoudig te reinigen

Gebruik van eigen foto's
T. 015 879 50 50   |   E. info@visualls.nl   |   Bank: IBAN NL51 RABO 0126344256   |   BTW nummer: NL852914271B.01   |   KvK nummer: 58182713