Hoe werkt het?

Hoe gaat het in zijn werk als u een Visuall keukenachterwand wilt bestellen? Heel eenvoudig. Het bestellen van een keukenachterwand gaat bij ons altijd via persoonlijk contact met één van onze medewerkers. Hetzij via e-mail, hetzij via telefoon en vaak beiden. Ondanks dat u koopt bij een internetwinkel leert u de mensen van ons bedrijf als het ware een beetje kennen.

U hebt interesse in het bestellen van een Visuall:

 1. U vult een offerte/bestelformulier in of u stuurt een e-mail naar info@visualls.nl waarin u de afmetingen van uw achterwand vermeldt en aangeeft om welke Visuall het gaat. Graag ontvangen wij ter verduidelijking ook een foto of tekening van uw keuken. Hoe meer informatie hoe beter! Uiteraard kunt u ook gewoon even bellen via 064-2368562.


  Stuur ons een tekening of foto van uw keuken

 2. U ontvangt van ons een vrijblijvende, duidelijke offerte. Als hier vragen over zijn kunt u ons gerust bellen of mailen.

 3. U besluit de Visuall te bestellen. U kunt dit eenvoudig doen door 15% van het offerte bedrag o.v.v. het referentienummer over te maken naar Visualls.nl. Dit bedrag staat overigens ook op de offerte vermeld. U ontvangt binnen 24 uur een bevestiging/factuur van uw bestelling. Als uw Visuall uit een bouwdepot wordt betaald kunnen wij direct de eindfactuur maken. Deze kunt u zonder problemen doorsturen naar uw bank.
   
 4. Het ontwerp wordt gemaakt en binnen een week aan u ter goedkeuring aangeboden. Als u ons een tekening of foto van uw keuken heeft gestuurd ontvangt u nu ook een mooie impressie zodat u kunt zien hoe uw keuken met Visuall eruit gaat zien!


  Wij maken een impressie mét Visuall

 5. U geeft uw goedkeuring op het ontwerp als u het er helemaal mee eens bent. Als dit niet het geval is gaan we het ontwerp in overleg met u aanpassen. Net zo lang tot u helemaal tevreden bent!

 6. Uw Visuall gaat in productie zodra u uw goedkeuring hebt gegeven en wij de restantbetaling hebben ontvangen.

 7. Uw Visuall is klaar.
  Wij maken met u een afspraak om uw achterwand te bezorgen.
  Bij Visualls.nl is het ook mogelijk om uw bestelling af te halen, maar uitsluitend op afspraak!

 8. U stuurt ons een foto van het eindresultaat, die wij dan op onze website zetten om potentiële klanten net zo enthousiast te maken als u!!


  Foto van het eindresultaat

T. 015 879 50 50   |   E. info@visualls.nl   |   Bank: IBAN NL51 RABO 0126344256   |   BTW nummer: NL852914271B.01   |   KvK nummer: 58182713