Categorieën

Misschien komt dit je wel bekend voor; je twijfelt tussen een achterwand met een afbeelding of een achterwand in 1 kleur. Bij ons in de showroom komt dit vaak ter sprake. Het lijkt je leuk om een mooie afbeelding te nemen, waar wordt dit niet te druk of word je het niet snel zat? Daarentegen vind je een keukenwand in 1 effen kleur weer een beetje saai -misschien-. 

Een combinatie van 2 verschillende materialen is iets waar we dan vaak op uitkomen. Een mooie afbeelding op glas achter de kookplaat gecombineerd met bijvoorbeeld mat gelakte Collorz aluminium spatwanden om de boel rustig én functioneel af te werken. Ziet er top uit, niet te druk en tijdloos. Daarbij kun je de afbeelding dan misschien nét iets uitbundiger doen, omdat ie niet zo groot wordt. 
Tot slot is dit voor veel mensen een mooi compromis; de ene partner wil een kekke afbeelding, de ander juist niet en wil het in 1 kleur. Opgelost!

Visualls kan je hier perfect mee helpen. Wij leveren namelijk verschillende materialen, niet alleen maar glas of aluminium en alles met of zonder print. Eindeloos te combineren dus. In onze showroom in Delfgauw ben je van harte welkom om de materialen te bekijken en de mogelijkheden voor jouw keuken te bespreken. 
    09-05-2023 12:42