Categorieën

Veilig kopen bijĀ Visualls

Alle gegevens aan ons verstrekt, worden strikt vertrouwelijk behandeld. Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend voor het doel waarvoor u ze aan ons hebt verstrekt. Dat kan zijn om u te informeren over Visualls.nl (alleen u zichzelf hebt aangemeld voor onze nieuwsbrief) of om geplaatste bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Visualls.nl zal uw gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen indien dit noodzakelijk is om hun werkzaamheden voor ons te kunnen uitvoeren of om te voldoen aan wettelijke eisen.
 

Gebruik Website

Bij elk bezoek aan onze website herkent onze webserver automatisch het ip-adres. Bij een bezoek aan onze website bewaren wij:- uw e-mailadres als u berichten/vragen plaatst op deze website; - uw e-mailadres als u dit aan ons communiceert; - De domeinnaam van andere sites die u geraadpleegd heeft om naar onze site te gaan; - Alle informatie met betrekking tot de pagina's die u op onze website geraadpleegd hebt. Deze informatie wordt uitsluitend gebruikt om:- De inhoud van onze website te verbeteren; - Het aantal bezoeken op onze website te kunnen vaststellen. De informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties voor bijvoorbeeld commerciële doeleinden. Op deze website kunnen we gebruiken maken van cookies. 
 

Veilig kopen

Privacybescherming van onze klanten is zeer belangrijk voor ons. De persoonsgegevens van onze klanten zijn in een goed beveiligde omgeving opgeslagen welke niet toegankelijk is voor derden. Elke fase van het bestelproces vindt plaats in een beveiligde omgeving.
Bovendien zijn de betaalgegevens van de klanten beveiligd; het betaalproces van Visualls.nl vindt plaats in een beveiligde betaalomgeving. Deze omgeving is ondergebracht bij een gecertificeerde betaalpartner (Sisow) en daarmee volledig veilig.
Ook het verzenden van persoonlijke gegevens vindt plaats in een beveiligde omgeving. U kunt een beveiligde omgeving herkennen aan het slotje dat onderaan in de balk is geplaatst of aan de URL (het webadres). Dit begint altijd met de aanduiding https://.

 

Visualls.nl nieuwsbrief

Door u in te schrijven voor onze nieuwsbrief geeft u Visualls.nl toestemming om uw gegevens op te slaan zodat wij u altijd op de hoogte kunnen houden over onze activiteiten en aanbiedingen. Het kan gaan om ontwikkeling van de website, het sturen van informatie over activiteiten in onze winkel of het doen van andere aanbiedingen en acties ten behoeve van de marketing. Mocht u de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen dan kunt u zichzelf in de eerstvolgende nieuwsbrief afmelden of te allen tijde via onze website.
 

Wijzigingen

Dit privacybeleid kan worden gewijzigd. Deze wijzigingen worden bekend gemaakt op deze pagina.

Ons inschrijvingsnummer bij de Kamer van Koophandel is 58182713.
Ons BTWnummer is NL852914271B.01