Categorieën

Premium collectie

Premium-collectie
 

PREMIUM COLLECTIE

Keukenwand met afbeelding

Maak een statement met een eigen foto of een op maat gemaakt ontwerp door ons designteam. Kies je voor stijlvol marmer, industrieel beton, rustieke tegels of zie je liever je keuken opleven met een mooie bloem, frisse kruiden of kleurrijk fruit? Vergeet de skylines niet of uitzichten op strand, duinen, bergen of andere natuurlandschappen. Of heb je unieke foto's in je eigen fotoarchief. Hoe mooi is het dat je herinneringen kunt ophalen door je eigen vakantieuitzichten in je keuken te hebben. Wordt wakker met jouw favoriete uitzicht of zet je grootste hobby als eyecatcher in je keuken. Je kunt het zo gek niet bedenken en wij maken het voor je.

Doe ideeën op en blader door onze collectie vol ontwerpen en foto's. Regelmatig vullen we deze aan met nieuwe (en soms ook oudere) ontwerpen, dus houd deze pagina in de gaten!

Maak een keuze uit onderstaande collectie of laat ons jouw unieke achterwand ontwerpen of misschien wel met je eigen foto. De wereld van de keukenachterwanden ligt aan je voeten! 
 


Heb je wat gevonden in onze collectie maar is het niet een formaat wat in jouw keuken past? Geen probleem! Sowieso maken we ieder ontwerp, of het nou naar eigen idee is of uit onze collectie, volledig op maat voor jouw keuken en naar jouw smaak. Uiteraard houden we daarbij rekening met stopcontacten, positie van je kraan of kookplaat en eventueel een koffieapparaat of andere apparatuur wat op jouw werkblad staat. Op deze manier komt jouw ontwerp volledig tot zijn recht.

Heb je nog geen idee? Dan helpen wij je met je keuze. Door de ontwerpen specifiek voor jouw smaak en jouw keuken op maat te maken en deze ook nog eens in je keukenfoto of keukentekening te zetten, heb je al snel voor ogen hoe het moet gaan worden. Met onze jarenlange ervaring kun je bij ons terecht voor adviezen en denken we mee om zo tot het perfecte plaatje te komen. We gaan net zo lang door met ontwerpen totdat het hélemaal naar wens is.

Niet alleen het ontwerp is belangrijk, maar natuurlijk ook de uitstraling van het materiaal. Onze Premium collectie is leverbaar in 3 verschillende uitvoeringen: