Categorieën

Glas in kleur

Glas-in-kleur
       

 

GLAS IN KLEUR

Luxe uitstraling, strak, hittebestendig en ook nog eens fantastisch schoon te maken!

Breng spanning in je keuken met een sprekende kleur of kies voor een rustige uitstraling met een zachte tint. Met onze glazen keukenachterwanden, uitgevoerd in 6mm dik thermisch gehard veiligheidsglas, kun je jouw achterwand helemaal aanpassen naar jouw smaak. Hoogglanzend of luxe mat satijn, het kan allemaal.

Onze keukenachterwanden van glas zijn van de hoogste kwaliteit en worden aan de achterzijde machinaal voorzien van een warmtebestendige, dubbele laklaag (zodat je er écht niets meer doorheen ziet). De kleurkeuze is enorm en je kunt naar hartelust de kleur uitzoeken die jou past. Maak een keuze uit RAL-kleuren, NCS-kleuren, Sikkens-kleuren of onze eigen exclusieve Trend-collectie.

Door de perfecte kleurdekking zijn de wanden niet doorzichtig en kun je de glaspanelen tegen iedere wand monteren die je wilt, zolang deze maar vlak is. Gemakkelijk te bevestigen met zuurvrije kit, dus mooi strak, zonder profielen. Wil je liever dat wij de Visuall plaatsen? Wij hebben een vast team van (keuken-)monteurs die nergens zijn hand voor omdraait. Vraag naar de mogelijkheden.

Omdat het glas dat wij leveren thermisch gehard is, is het hittebestendig en krasvast en zal het niet meer breken als het eenmaal in je keuken gemonteerd is. Een strakke manier dus om de muur in je keuken tegen vetspetters en vlekken te beschermen of om bijvoorbeeld je oude tegels weg te werken. 

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan:

 


WIST JE DAT:
  • Wij in onze showroom alle materialen hebben staan zodat je deze goed kunt zien en voelen.
  • Onze kennis en kunde volledig tot je beschikking staan om je alle mogelijkheden specifiek voor jouw keuken te laten zien.
  • We 13 jaar gespecialiseerd zijn in keukenachterwanden en je daarmee optimaal kunnen adviseren.
  • Al onze keukenwanden gemonteerd kunnen worden met zuurvrije montagekit.
  • Onze materialen gecombineerd kunnen worden om zo tot een uniek eindresultaat te komen.
  • De koffie klaar staat, dus kom langs!