Categorieën

Collorz aluminium

Collorz-aluminium
       

 

COLLORZ

Aluminium keukenachterwanden (3mm dik) in matlak afgewerkt

Industrieel mat, minimalistisch en stijlvol. Maak je keuken af met een luxe aluminium achterwand in mat lak. Robuust en heel onderhoudsvriendelijk. Leverbaar in vele kleuren, zodat jouw keuken de uitstraling krijgt die hij verdient. 

Collorz keukenachterwanden zijn hittebestendig, vetbestendig en watervast. Daarnaast zijn Collorz achterwanden ook nog eens kras- en slagvast en zeer onderhoudsvriendelijk. Dat maakt Collorz tot een ideale keukenachterwand in iedere keuken. Een strakke manier om het stuukwerk in de keuken tegen vetspetters te beschermen of om bijvoorbeeld je oude tegels weg te werken. 

Maak je keuze uit de vele beschikbare RALkleuren of verdiep je in de 'Specials', exclusieve kleuren met bijvoorbeeld een metallic-effect. 

Onze Collorz keukenachterwanden kun je tegen iedere wand monteren die je wilt, zolang deze maar enigzins vlak is. Gemakkelijk te bevestigen met montagekit, mooi strak zonder profielen. Wil je liever dat wij de Visuall plaatsen? Dat kan ook, vraag gerust naar de mogelijkheden.

Wil je graag weten wat een op maat gemaakte Collorz Visuall voor jouw keuken kost? Vraag via onderstaande button vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan:
WIST JE DAT:
  • Wij in onze showroom alle materialen hebben staan zodat je deze goed kunt zien en voelen.
  • Onze kennis en kunde volledig tot je beschikking staan om je alle mogelijkheden specifiek voor jouw keuken te laten zien.
  • We 13 jaar gespecialiseerd zijn in keukenachterwanden en je daarmee optimaal kunnen adviseren.
  • Al onze keukenwanden gemonteerd kunnen worden met zuurvrije montagekit.
  • Onze materialen gecombineerd kunnen worden om zo tot een uniek eindresultaat te komen.
  • De koffie klaar staat, dus kom langs!