Categorieën

monteren - inmeten

In tegenstelling tot sommige andere leveranciers noemen wij prijzen exclusief bezorgen / inmeten / monteren. Er wordt nogals eens gedaan alsof monteren bijzonder moeilijk of risicovol zou zijn, maar dat is in de meeste gevallen echt niet het geval. Bij ons kun je dus kiezen of je een meerprijs wilt betalen voor bezorgen en inmeten/monteren. Monteren doen wij uitsluitend in de regio zuid-west Nederland. Bezorgen doen we door heel Nederland en België.
 

Je bestelling zelf afhalen is ook voordeliger, dan wanneer wij hem komen brengen. Afhalen kan ook op zaterdag


De montage van een Visuall is in veel gevallen eenvoudig zelf te doen. Plakken met dotten kit, rechtstreeks op de muur, zonder te boren. Bij onze glaswanden is het noodzakelijk transparante, zuurvrije kit te gebruiken. Voor glas kunnen wij uiteraard de juiste kit meeleveren.

Een Visuall (m.u.v glas) is eventueel met een decoupeerzaag, cirkelzaag, aan te passen. Bij voorkeur een fijne tand gebruiken. Gaten voor bijv. stopcontacten, schakelaars, e.d. kunnen gemakkelijk gezaagd worden (m.u.v glas).

Als het lastig is de afmeting van tevoren nauwkeurig te bepalen (bijvoorbeeld i.v.m. nieuwbouw / verbouw / stuukwerk / e.d.) adviseren wij om de achterwand groter te bestellen (m.u.v. glas) en bij montage op maat te maken. De Visuall past dan natuurlijk altijd.

Voor vragen over montage, maar ook voor andere vragen kun je ons altijd even bellen op 015 879 50 50 / 06 42 368 562 (dinsdag t/m zaterdag)